MBO

Netwerkbijeenkomst mbo | Positionering PDG in partnerschappen Samen Opleiden

De netwerkbijeenkomsten voor mbo-partnerschappen komen tegemoet aan vraagstukken die (aspirant-)opleidingsscholen mbo in het Samen Opleiden en Professionaliseren bezighouden. Het vormgeven aan het opleiden en begeleiden van PDG’ers is een vraagstuk waar op dit moment veel aandacht voor is vanuit verschillende partnerschappen. Voorbeelden van vragen die het Platform Samen Opleiden en Professionaliseren bereiken zijn hoe recht te doen aan de behoeften van de PDG’er en deze doelgroep te positioneren binnen het partnerschap SO&P.

Daarom zal de positionering van het PDG in het partnerschap Samen Opleiden het thema van de eerste netwerkbijeenkomst mbo dit jaar zijn. Tijdens de bijeenkomst deelt o.a. Martiene Enserink van Opleidingsschool Landstede MBO inspirerende ervaringen in de ontwikkelingen van deze opleidingsschool ten aanzien van dit thema.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 19 mei 2022
Tijd: 14.00-16.30 uur
Locatie: Online, via Teams
Doelgroep: Coördinatoren/projectleiders partnerschappen, instituutsopleiders, schoolopleiders en hrm-medewerkers met SO&P in de portefeuille betrokkenen bij (aspirant-)opleidingsscholen (vo-)mbo.
Aanmelden: Via dit formulier

Gerelateerde berichten