MBO
PO
VO

9 februari 2022 | Voorlichtingsbijeenkomst nieuwe aspirant-partnerschappen 2022

In 2022 kunnen er aanvragen voor subsidie voor nieuwe partnerschappen worden ingediend bij DUS-I. Er is plek voor 13 nieuwe aspirant-opleidingsscholen (7 po, 3 vo en 3 mbo). Klik hier voor meer informatie.

Op woensdag 9 februari (09.30 – 11.30 uur)  vindt voor belangstellenden die een aanvraag willen indienen een bijeenkomst plaats. Tijdens deze bijeenkomst geeft Ronald Reus (Dusi) toelichting op de aanvraagprocedure en (Miranda Timmermans (voorzitter van de beoordelingscommissie DUS-I en lector Samen Opleiden & Professionaliseren bij hogeschool Marnix) informatie over het opstellen van het ontwikkelplan voor 1 oktober 2022 en kunnen de deelnemers hun vragen hierover inbrengen.

Aanmelden voorlichtingsbijeenkomst

Praktische informatie

Wanneer: woensdag 9 februari 2022
Tijd: 09.30 – 10.30 uur
Waar: online
Voor wie: Aspirant-partnerschappen po, vo en mbo
Kosten: er zijn geen kosten aan verbonden
Aanmelden: Klik hier voor het aanmeldformulier

 

Gerelateerde berichten