MBO
PO
VO

PET Talks | Oproep aan leraren-in-opleiding

PET Talk staat voor Professionalisation & Education Together Talks. In deze talks vertellen sprekers op een zo toegankelijk mogelijke manier over iets dat hen na aan het hart ligt. Vorige keer nam het Platform een viertal inspirerende PET Talks op die hier terug te zien zijn. Dat willen we tijdens De week van Samen Opleiden 2021 weer doen! Ditmaal in samenwerking met leraren-in-opleiding.

Bent of kent u een leraar-in-opleiding die graag op video wil vertellen over een expertise, project, onderzoek of ontwikkeling? De voorwaarde is dat de boodschap te maken heeft met het thema ‘Samen Opleiden in een veranderende omgeving’. Aanmelden kan via dit aanmeldformulier.

Hoe werkt een PET-talk?

De kunst is om het zo toegankelijk en aansprekend mogelijk te maken in de korte tijd die er voor staat. De leraar-in-opleiding heeft twaalf minuten de tijd om begrip en bewustzijn te kweken en om te laten zien hoe diens idee bij kan dragen aan de ontwikkeling van Samen Opleiden & Professionaliseren in een veranderende omgeving. De PET Talks worden getoond tijdens De week van Samen Opleiden 2021 vanaf 31 mei tot en met 3 juni. De beste PET Talk ontvangt een prijs: deelname aan een aflevering van onze Podcast Samen Opleiden!

Aanmelden & training

Bent of kent u een leraar-in-opleiding die graag op video wil vertellen over een expertise, project, onderzoek of ontwikkeling? De voorwaarde is dat de boodschap te maken heeft met het thema ‘Samen Opleiden in een veranderende omgeving’. U kunt zich voor vrijdag 16 april aanmelden via dit aanmeldformulier. Alle presentatoren van de PET Talks krijgen een gratis training aangeboden door het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren om hun presentatie te perfectioneren. De training vindt plaatst op donderdag 22 april.

Aanmelden PET Talk

 

Gerelateerde berichten