PO

26 november 2020 | Online slotbijeenkomst rondom Samen Opleiden PO en Covid-19: Lessons Learned

Op donderdag 26 november 2020 van 09.00 uur tot 10.30 uur organiseert het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren PO een vierde online uitwisseling rondom Samen Opleiden en Covid-19 gericht op de ‘lessons learned’ voor programmaleiders Samen Opleiden Partnerschappen (PO). De bijeenkomst wordt geleid door Edmée Suasso en Janet Bootsma/Gea Spaans.

Door de pandemie veroorzaakt door Covid-19 (Corona), geven partnerschappen Samen Opleiden het Samen Opleiden nog steeds anders vorm. De start van het schooljaar 2020/2021 bestaat voor studenten uit hybride onderwijs. Het leren op de werkplek is bij een aantal partnerschappen geïntensiveerd.

In de laatste bijeenkomst wordt met de ervaringen van de laatste maanden vooruitgekeken. Verandert er iets structureels t.a.v. het begeleiden en opleiden van studenten? Wat zijn succesfactoren voor verdere ontwikkeling van hybride onderwijs? Welke stappen zijn nog te maken ten aanzien van gezamenlijk verantwoordelijkheid nemen als opleiding, scholen en besturen voor het opleiden van studenten?

We nodigen u uit om net als in de vorige bijeenkomsten kennis te delen, met elkaar mee te denken en samen te leren.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 26 november 2020
Tijd: 09.00 – 10.30 uur
Doelgroep: Programmaleiders Samen Opleiden Partnerschappen (PO)
Aanmelden: Klik hier voor het aanmeldformulier

Gerelateerde berichten