MBO
PO
VO

18 juni 2020 | Online sessies voor subsidieaanvragers over de ontwikkelplannen

Tot 1 september 2020 kan bij DUS-i subsidie worden aangevraagd om te starten als aspirant-opleidingsschool in het schooljaar 2020/2021. Op donderdag 18 juni a.s. organiseert het Platform online sessies voor subsidieaanvragers om vragen te beantwoorden t.a.v. de ontwikkelplannen, de beoordelingscriteria extra toe te lichten en om met elkaar te reflecteren en te spiegelen hoe onderdelen van het ontwikkelplan mogelijk verder uitgewerkt en toegespitst kunnen worden. De sessies worden begeleid door Miranda Timmermans.

Opzet

Er zijn drie bijeenkomsten van ieder anderhalf uur: voor aanvragers po, vo en mbo. We maken gebruik maken van MS Teams.

9.00 uur – 10.30 uur Aanvragers PO
11.00 uur – 12.30 uur Aanvragers MBO
13.30 uur – 15.00 uur Aanvragers VO

Mocht u niet aanwezig kunnen zijn bij de bijeenkomst voor aanvragers van uw sector, of wanneer uw aanvraag gericht is op meerdere sectoren, dan kunt u zich ook aanmelden voor één van de andere twee sessies.

Deelname

Deelname aan de bijeenkomst kan met max. twee personen per aanvraag. Wanneer u zich heeft aangemeld, ontvangt u enkele dagen voorafgaand aan de bijeenkomst een bevestigingsmail met een link om in te loggen bij Teams.

Voorbereiding

De vragen en bespreekpunten die u voor wilt leggen aan Miranda Timmermans ontvangen we graag vooraf, ten behoeve van een gerichte voorbereiding op de bijeenkomst. Vragen en bespreekpunten kunt u uiterlijk 15 juni a.s. sturen aan platformsamenopleiden@vo-raad.nl.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 18 juni 2020
Tijdstip: 09.00 – 10.30 uur (PO), 11.00 – 12.30 uur (VO), 13.30 – 15.00 uur (MBO)
Voor: Aanvragers subsidie aspirant-opleidingsscholen 2020
Waar: Online via MS Teams
Aanmelden: Klik hier voor het aanmeldformulier

 

 

Gerelateerde berichten