MBO
PO
VO

Infographic | Loopbaanontwikkeling voor leraren

Welke mogelijkheden zijn er voor mijn loopbaan als leraar? Werk ik nog met passie en plezier?
Welke ambities en kwaliteiten heb ik? Hoe kan ik die inzetten voor mijn school en leerlingen? Wie zou me kunnen ondersteunen? Deze vragen komen op als leraren nadenken over de ontwikkelmogelijkheden binnen hun beroep.

De mogelijkheid voor leraren zich te ontwikkelen in hun beroep is van belang om met plezier te blijven werken. Daarom is het belangrijk dat leraren zich blijven uitdagen en op zoek gaan naar mogelijkheden om door te groeien. Ook schoolleiders, bestuurders en HR-medewerkers binnen een school kunnen daar een rol in spelen.

In deze infographic van het beroepsbeeld voor de leraar zijn kort de mogelijkheden geschetst voor loopbaanontwikkeling van leraren. Het overzicht is gebaseerd op een rapport vanuit de Europese Commissie en het beroepsbeeld voor de leraar.

Gerelateerde berichten