PO
VO

Download of bestel het boek ‘Samen opleiden in breder perspectief’

Welke gevolgen heeft krimp voor het samen opleiden in een regio? Hoe kunnen samenwerkende opleidingen en scholen bijdragen aan schoolontwikkeling? En hoe werken partnerschappen aan regionale verbreding van het samen opleiden? Onder meer deze vragen komen aan de orde in deze publicatie, die acht thema’s behandelt waarmee samen opleiden in een bredere context wordt geplaatst. Over elk thema komen een expert, een betrokkene uit het vo en een betrokkene uit het po aan het woord. Zij leggen de vinger op herkenbare dilemma’s van het samen opleiden en komen met verrassende en creatieve oplossingen.

Download hier de publicatie

Bestelformulier ‘Samen opleiden in breder perspectief’

Liever een gedrukt exemplaar ontvangen? Plaats hier uw reservering voor het gratis boek ‘Samen opleiden in breder perspectief’. In het eerste kwartaal van 2018 ontvangt u uw bestelling. 

Gerelateerde berichten