PO
VO

6 december: Laatste bijeenkomst van 2017!  ‘Samen opleiden in breder perspectief’

Het Steunpunt Opleidingsscholen organiseert op woensdag 6 december een eindejaarsbijeenkomst waar de effecten van Samen Opleiden in de grotere onderwijscontext centraal staan. Aan bod komen thema’s als:

  • Samen opleiden in krimpregio’s
  • Samen opleiden en het lerarentekort
  • Samen opleiden en de doorgaande lijn
  • Samen opleiden en onderzoek
  • Samen opleiden en kwaliteitszorg
  • Samen opleiden en regionale samenwerkingen

Op het programma staan rondetafelgesprekken over de successen, dilemma’s en ontwikkelingen die spelen bij deze thema’s. Daarbij betrekken we o.a. opleidingscoördinatoren, school- en instituutsopleiders, bestuurders, directeuren, lectoren, (vice-)voorzitters en beleidsmedewerkers van de raden, VH, LOBO en ADEF. Ook lanceren we een nieuwe publicatie waarin deze thema’s worden uitgelicht en geïllustreerd door voorbeelden uit de onderwijspraktijk in PO en VO.

Bekijk hier het programmaboekje

Praktische informatie

Datum: woensdag 6 december
Tijd: 9.30 – 13.00 uur, inclusief lunch
Locatie: Zaalverhuur 7, Boothstraat 7, Utrecht
Aanmelden: U kunt zich hier aanmelden

Gerelateerde berichten