PO
VO

Website Steunpunt Opleidingsscholen vernieuwd!

Onze website heeft een make-over gehad. Het is nu nóg makkelijker om interessante publicaties, inspirerende praktijkvoorbeelden en praktische instrumenten te vinden die precies aansluiten bij uw belangstelling en behoefte. Een handig landkaartje geeft een overzicht van de opleidingsscholen in het land. Verder zetten wij voortaan elke maand een andere opleidingsschool in de schijnwerpers in de rubriek Opleidingsschool van de maand.

Kennisbank

In onze kennisbank vindt u praktijkvoorbeelden, instrumenten en relevante publicaties over opleiden in de school. Maak gebruik van de filters en zoekbalk of zoek uitgebreid binnen de verschillende thema’s:

Profielpagina opleidingsscholen

Opleidingsscholen kunnen een persoonlijke profielpagina op onze website vullen met een overzicht van de speerpunten, contactgegevens, expertise, partners en inspirerende documenten: Via heldere zoekcriteria kunt u snel en simpel een selectie maken uit de database van profielpagina’s. De resultaten worden op een landkaartje en/of in een overzichtelijke lijst gepresenteerd. Vind opleidingsscholen die met dezelfde thema’s bezig zijn als u en laat u inspireren!

Staat uw opleidingsschool nog niet op de kaart of is wilt u informatie over het aanmaken van de profielpagina, neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina of stuur een mail naar steunpuntopleidingsscholen@poraad.nl ofsteunpuntopleidingsscholen@vo-raad.nl.

En nog veel meer…

En natuurlijk moet u nog steeds bij onze website zijn voor al het laatste nieuws, de agenda en alles wat u verder wilt weten over opleiden in de school!

Gerelateerde berichten