PO

Katernen Opleiden in de School – PO

Hebt u de katernen Opleiden in de school al gedownload? Het Steunpunt Opleidingsscholen PO  brengt een reeks katernen uit over opleiden in de school. De schrijvers – lectoren en hoogleraren die actief zijn op het terrein van opleiden in de school – delen in deze publicaties hun kennis over verschillende thema’s die relevant zijn voor het opleiden in de school. Het Steunpunt organiseert over de katernen themabijeenkomsten waar dieper op de thema’s wordt ingegaan.

De eerste vijf katernen

De eerste vijf katernen van de reeks kunt u hieronder downloaden:

Houd onze website in de gaten, want er verschijnen de komende periode meer katernen. Hebt u themasuggesties voor een katern? Mail uw idee naar platformsamenopleiden@poraad.nl.

Themabijeenkomst ‘Kwaliteit van praktijkonderzoek’

Op 17 september a.s. kunt u deelnemen aan de themabijeenkomst ‘Kwaliteit van praktijkonderzoek’. Anje Ros (auteur van het katern ‘Schoolontwikkeling door praktijkonderzoek’) schetst een kader voor de wijze waarop praktijkonderzoek kan bijdragen aan duurzame schoolontwikkeling. Op basis daarvan formuleren de deelnemers samen kwaliteitscriteria.

Datum en tijd: 17 september 13.30 tot 17.30 uur
Locatie: Utrecht
Kosten: Er zijn geen kosten aan verbonden.
Aanmelden: Klik hier

Gerelateerde berichten