PO
VO

Publicatie wijziging van de Regeling tegemoetkoming kosten opleidingsscholen

De wijziging van de ‘Regeling tegemoetkoming kosten opleidingsscholen’, in verband met de uitbreiding van het aantal opleidingsplaatsen en de toelating van nieuwe opleidingsscholen, is vandaag in de Staatscourant gepubliceerd. Nog dit jaar kunnen de eerste nieuwe opleidingsscholen in het voortgezet onderwijs als aspirant toetreden tot de bekostigingsregeling voor opleidingsscholen. De komende jaren zullen nog twee toetredingstranches volgen (2016 en 2017).

Aanvragen indienen vóór 1 oktober

De aanvragen van nieuwe en niet-bekostigde opleidingsscholen voor bekostiging moeten vóór 1 oktober 2015 worden ingediend. Meer informatie over het indienen van een aanvraag vindt u op de site van het Steunpunt Opleidingsscholen en op de site van DUO.

Naast de uitbreiding in het voortgezet onderwijs wordt in de komende jaren ook in een beperkte uitbreiding in het po en mbo voorzien. Meer informatie hierover volgt in het voorjaar van 2016.

Bijeenkomsten

Het Steunpunt opleidingsscholen organiseert in samenwerking met DUO op 2, 4 en 8 september bijeenkomsten om u te ondersteunen bij het indienen van dit ontwikkelplan. Meer informatie en aanmelden leest u hier.

Gerelateerde berichten