Factsheets over Kwaliteitszorg en HRD online

Het Steunpunt Opleidingsscholen vraagt experts uit het werkveld om factsheets samen te stellen over verschillende relevante thema’s voor opleidingsscholen. Inmiddels zijn de factsheets over Kwaliteitszorg en HRD gereed en via deze site te downloaden.

Factsheet Kwaliteitszorg

Kwaliteit en kwaliteitszorg zijn een belangrijk onderdeel en tegelijkertijd een uitdaging voor de (academische) opleidingsscholen. Doel van deze factsheet is een overzicht te geven van wat we uit theorie en praktijk weten over kwaliteit en kwaliteitszorg en dit in samenhang te presenteren. Van: Miranda Timmermans
Download

Factsheet HRD

Factsheet van Prof. Dr. Rob Poell (Hoogleraar Personeelsontwikkeling, Tilburg University) over de verbinding van Opleiden in de School met het HRD-beleid van VO-scholen. OidS verbinden met HRD is relevant om ontwikkeldoelen van school en van docenten te kunnen combineren.
Download

Gerelateerde berichten