MBO
PO
VO

Actueel | Aspirant-partnerschappen Samen Opleiden 2021

In 2021 kunnen nieuwe aspirant-partnerschappen een aanvraag voor subsidie indienen bij DUS-I. Het aantal beschikbare plekken wordt komende tijd bekend gemaakt. De aanvraag middels het ontwikkelplan van ieder belangstellend partnerschap moet voor 1 oktober 2021 toegestuurd zijn aan DUS-I die de beoordeling zal uitvoeren.

Beoordeling

De aanvragen worden beoordeeld op basis van de beoordelingscriteria voor aspirant-opleidingsscholen afgeleid uit het Kwaliteitskader Samen Opleiden & Inductie. U wordt hierover verder geïnformeerd via de website en de nieuwsbrieven van het Platform en de informatiebijeenkomsten die het Platform in samenwerking met DUS-I zullen organiseren.

Informatiebijeenkomst

Op vrijdag 12 februari  van 09.00 uur – 10.30 uur vindt voor belangstellenden die een aanvraag willen indienen een bijeenkomst plaats. Tijdens deze bijeenkomst geeft DUS-I informatie over de procedure en verzorgt Miranda Timmermans (voorzitter van de beoordelingscommissie DUS-I en lector Leerkracht bij Avans hogeschool) een inhoudelijke toelichting.

Verslag van bevindingen 2020 & aanvragen subsidie 2021

Klik hier voor het verslag van bevindingen van de beoordelingscommissie aspirant-opleidingsscholen 2020.

Praktische informatie

Datum: Vrijdag 12 februari 2020
Tijd: 09.00 – 10.30 uur
Locatie: Online
Aanmelden: Via dit aanmeldformulier

Meer informatie

Heeft u belangstelling om een subsidieaanvraag in te dienen? Neem dan contact op met het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren voor op-maat-ondersteuning en verdere voorlichting:

PO | Gea Spaans | 06-51872223 | platformsamenopleiden@poraad.nl
VO |Nienke Wirtz | 06-13341284 | platformsamenopleiden@vo-raad.nl
MBO | Ester Scholten | 06-10930354 | platformsamenopleiden@mboraad.nl

 

 

Gerelateerde berichten