PO

Vacature | Lector Opleiden in de School bij Partners in Opleiding en Ontwikkeling

Graag brengen we vacature voor Lector Opleiden in de School(0,6 –0,8 fte) bij Partners in Opleiding en Ontwikkeling onder de aandacht. Het partnerschap is de samenwerking tussen de Marnix Academie, 34 besturen en 350 basisscholen met als doel het samen opleiden van leerkrachten basisonderwijs en samen werken aan onderwijsontwikkeling.

De functie

Als hbo-lector verricht je, met des amen te stellen kenniskring, praktijkgericht onderzoek binnen het partnerschap Partners in Opleiding en Ontwikkeling. Je werkt samen meteen associate lector aan de verdere ontwikkeling van het samen opleiden in de opleidingsschool. Je maakt deel uit van het Marnix Innovatiecentrum en van daaruit is er een samenwerking met de andere lectoren die verbonden zijn aan de Marnix Academie.

De opdracht

De lector en de kenniskring hebben als opdracht het opleiden in de school en het partnerschap als community of learners door middel van onderzoek te versterken. De lector stelt een kenniskring samen waarin ook collega’s uit het partnerschap participeren. Het onderzoek richt zich,onder andere,op succesfactoren in de samenwerking, tijdens de bacheloropleiding, de inductiefase en voortgaande professionalisering, binnen het partnerschap. Grensoverschrijdend samenwerken is het uitgangspunt

Functie-vereisten

Het partnerschap zoekt een kandidaat die:

  • gepromoveerd is en ervaring heeft met praktijkgericht onderzoek;
  • expertise en ervaring heeft met onderzoek en ontwikkeling op het gebied van Opleiden in de school, blijkend uit publicaties;
  • in staat is leiding te geven aan een kenniskring en mede-onderzoekers;
  • beschikt over een landelijk netwerk op het gebied van Samen Opleiden en is in staat om duurzame contacten met het werkveld te onderhouden.

Meer weten & solliciteren

Klik hier voor meer informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure.

Gerelateerde berichten