MBO
PO
VO

Terugblik congres ‘Crossing borders!’

Op woensdag 30 mei 2018 vond het jaarlijkse congres plaats van het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren PO-VO en het MBO Kennispunt Opleiden in theater ’t Spant! in Bussum. Op deze stralende dag brachten de ruim 300 bezoekers het thema ‘Crossing borders! De kracht van samen opleiden en professionaliseren in netwerkstructuren’ direct in de praktijk. Tijdens verschillende inspirerende crossing border-talks, grensgesprekken en workshops met internationale, landelijke en regionale bijdragen werd naar hartenlust genetwerkt, kennis gedeeld en ervaringen uitgewisseld.

Hieronder vindt u een overzicht van de presentaties van de verschillende sessies en een sfeerimpressie van het congres.

Presentaties

Grensgesprekken

Filmverslag

Bekijk hier het filmverslag van de dag, gemaakt door studenten van MaMedia (Mediacollege Amsterdam).

Filmverslag Crossing borders! from Platform Samen Opleiden on Vimeo.

Presentatie Vesa Valkila

Sfeerimpressie

 

Gerelateerde berichten