PO
VO

Collegetour Co-teaching door Dr. Catherine Howerter online

Op dinsdagmiddag 31 mei 2016 vond het jaarlijkse congres van het Steunpunt Opleidingsscholen plaats bij het Miele Experience Center in Vianen. Meer dan 300 deelnemers hebben kennis en kunde met elkaar gedeeld over (het ontwikkelen van) kwalitatieve, duurzame en toekomstbestendige opleidingsscholen.

Er was onder andere grote belangstelling voor de collegetour over Co-teaching die werd gegeven door Dr. Catherine Howerter (Assistent Professor Teaching and Learning, Georgia Southern University). We hebben deze collegetour opgenomen, zodat u deze alsnog kunt bekijken mocht u hem gemist hebben.

Howerter: “Een manier om de ontwikkeling van een aankomend leraar te verdiepen is het gebruik van Co-teaching. Co-teaching kan een stuk spanning wegnemen en het leren versnellen voor aankomend leraren. Bij Co-teaching werken aankomend leraren samen met ervaren leraren en hun collega’s”.

Deze collegetour geeft een overzicht van Co-teaching, inclusief modellen en strategieën. Nadat u deze collegetour gezien hebt, heeft u kennis van de basis van Co-teaching, kent u de modellen en strategieën, weet u hoe u Co-teaching op kunt zetten en krijgt u ideeën hoe u Co-teaching succesvol kunt plannen en organiseren.

Bekijk de collegetour

Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
Deel 6

 

Gerelateerde berichten