PO
VO

Juni: interactieve sessies over de toekomst van samen opleiden

Het Steunpunt opleidingsscholen PO/VO organiseert in samenwerking met het ministerie van OCW in juni een drietal bijeenkomsten over de toekomstbestendigheid van het samen opleiden en de opleidingsscholen. Het kennispunt Opleiden in de School mbo, ondersteunt deze activiteit van harte. In deze interactieve sessies krijgt u de gelegenheid om met OCW en het Steunpunt hierover in gesprek te gaan.

We horen graag uw mening over inhoudelijke thema’s als werkplekcurriculum, praktijkonderzoek en inbedding in HR beleid, maar ook over randvoorwaardelijke aspecten als bekostiging en staffel. Op welke wijze moet OCW, maar ook de lerarenopleidingen en de scholen vorm geven aan het samen opleiden? Deze bijeenkomsten zijn zowel voor vertegenwoordigers van PO als van VO en MBO opleidingsscholen.

Praktische informatie

Datum, tijd en locatie
13 juni 13.00-17.00 uur – Landstede Sportcentrum, Rechterland 1 in Zwolle
14 juni 09.00-13.00 uur – Regardz Gele Kegels, Kennedyplein 1-5 in Eindhoven
21 juni 13.00-17.00 uur – Regardz La Vie, Lange Viestraat 351 in Utrecht

Aanmelden
 U kunt zich hier aanmelden

Gerelateerde berichten