VO

25 november: Bijeenkomst ‘Toekomstmuziek? Opbrengsten van vier jaar academisch opleiden in de school VO’

Op woensdag 25 november organiseert het Steunpunt Opleidingsscholen VO een bijeenkomst over ‘de academische kop’. De bijeenkomst begint om 15.00 uur en vindt plaats in Utrecht, met aansluitend een borrel. In het kader van het aflopen van de ‘Regeling verankering academische opleidingsschool’ willen we de stand van zaken opnemen en uw behoeften inventariseren. Wat heeft de ‘academische kop’ uw opleidingsschool gebracht? Op basis van deze bijeenkomst en andere veldraadplegingen willen we begin 2016 een gedragen advies aan OCW uitbrengen. Komt u ook? We stellen uw mening zeer op prijs!

Praktische informatie

Datum en tijd: woensdag 25 november van 15 tot 17 uur met aansluitend een borrel
Locatie: Kantoor van de VO-raad, aan de Aidadreef 4 te Utrecht
Aanmelden: Klik hier om u aan te melden. We verzoeken u vriendelijk om uw collega’s op deze bijeenkomst te attenderen. Bij voorbaat dank voor uw moeite!

Gerelateerde berichten