26 maart: VO-congres ‘Delen voor de toekomst’

De VO-raad organiseert op 26 maart 2015 het jaarlijkse VO-congres voor zijn leden: bestuurders en schoolleiders in het voortgezet onderwijs. Het congres staat in het teken van professionele en persoonlijke ontwikkeling. De dag draait om uitwisseling, leren, contact leggen en het opdoen van nieuwe energie en inspiratie. Er wordt stilgestaan bij de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector en bij belangrijke ontwikkelingen in de wereld om ons heen. De ambities uit het sectorakkoord VO, waar opleiden in de school en de ontwikkeling van scholen als lerende organisatie speerpunten zijn, komen tijdens het congres dan ook ruimschoots aan bod.

Lunchtafel Steunpunt Opleidingsscholen

Het Steunpunt Opleidingsscholen verzorgt op het VO-congres ‘Delen voor de toekomst’ tussen 13:00 en 14:00 uur een lunchtafel met als onderwerp ‘Scholen als lerende organisaties: de verbinding tussen opleiden, onderzoek en schoolontwikkeling’. Onder leiding van Rob Fens, voorzitter centrale directie Wolfert van Borselen scholengroep en voorzitter van de stuurgroep Academische Opleidingsschool Rotterdam (OSR), worden de belangrijkste succesfactoren en randvoorwaarden voor het bevorderen van deze verbinding besproken. Wat betekent dit voor scholen die zich verder willen ontwikkelen als lerende organisaties? Het Steunpunt nodigt u van harte uit om door middel van deelname aan deze lunchsessie ervaringen te delen en kennis uit te wisselen.

Praktische informatie

Datum: 26 maart 2015
Voor: leden van de VO-raad
Locatie: Nieuwegein Business Center (NBC) in Nieuwegein
Lunchtafel Steunpunt Opleidingsscholen: tussen 13:00 en 14:00 uur in zaal 5, voor vertegenwoordigers van (academische) opleidingsscholen en bestuurders, directeuren en voorzitters van scholen die zich bezighouden met de ontwikkeling als lerende organisatie.
Meer informatie en inschrijven:  www.vocongres.nl 

 

 

Gerelateerde berichten