Masterclass ‘Leren in verbinding’

KPC Groep organiseert op 29 oktober de masterclass ‘Leren in verbinding’ met als doel het professionaliseren en het leren met en van elkaar in de (academische) opleidingsschool te verbeteren. In drie verschillende sessies komen verschillende partijen vanuit de samenwerkingsverbanden aan het woord. Zij benoemen hun ervaringen met het leren van collega’s binnen de samenwerking en de realisering van professionalisering. Elke presentatie wordt gevolgd door een korte uiteenzetting van een externe begeleider (vanuit de praktijk) en wordt afgesloten met een toelichting vanuit onderzoek en presentatie van een conceptueel kader.

In de aanloop naar de masterclass zijn interessante opiniestukken verschenen van Jos Castelijns (lector eigentijds beoordelen in het onderwijs, Hogeschool De Kempel)  Sanne Akkerman (universitair hoofddocent, Afdeling Educatie aan de Universiteit Utrecht)  Willy van Dijk (coördinator Academische opleidingsschool Utrecht-Amersfoort) en Mark Boiten (directeur lerarenopleidingen beroepsonderwijs van Hogeschool Windesheim).

Informatie masterclass
Overzicht opiniestukken

Gerelateerde berichten